Politic

UPDATE. Protest: „Ponta, demisia!“

  • pontaprotest.jpg
 

Pe pagina de Facebook a comunității Uniți Salvăm se anunță un mare protest, prin care se va cere demisia lui Victor Ponta. „Este inadmisibil să avem un Premier urmărit penal care nu vrea sa demisioneze! Ieșim în stradă”, anunță organizatorii protestului care va avea loc în Piața Victoria din București, de la ora 18.00. Până acum, peste 2.200 de oameni au dat „join“ la protest, pe Facebook.
„Victor Ponta este iresponsabil, își bate joc noi, refuzând să demisioneze.
Nu există niciun motiv pentru ca parlamentarii să nu aprobe cererea DNA pentru începerea urmăririi penale a lui Victor Ponta pentru fapte comise în funcția de prim-ministru. Este vorba de 3 infracțiuni de conflict de interese.
Imediat după aprobarea Parlamentului, președintele Iohannis să aplice Constituția și să îl suspende din funcție.
Cerem Demisia lui Victor Viorel Ponta din toate functiile publice detinute!“, anunță protestatarii pe Facebook.
Amintim că președintele Klaus Iohannis a cerut demisia premierului Victor Ponta după ce acesta a fost înștiințat că este urmărit penal în dosarul lui Dan Șova. Premierul a spus, pe contul său de Facebook, că doar Parlamentul îl poate demite și că prin urmare nu își va da demisia.
Preşedintele Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea a convocat Biroul Permanent al Camerei la ora 17:00, pentru a „demara procedurile care se impun“ în cazul Ponta. Tot azi, Zgonea a precizat că Ponta nu are de ce să plece de la Guvern. „Acest Guvern şi Victor Ponta au primit legitimitate de la Parlament şi de la alegători“, a menţionat Zgonea, într-o declaraţie de presă.

Citiți și: UPDATE. Vezi ce reacţii au politicienii, legat de urmărirea penală a lui Ponta!

UPDATE. Deputații vor analiza cerea DNA în cazul Ponta

Ponta NU își dă demisia!

Iohannis cere demisia lui Ponta! Live Text

UPDATE. PONTA este urmărit penal!

UPDATE. Uite de ce-l acuză DNA pe Ponta de conflict de interese!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button