Expres
Clientul unui restarurant a lăsat un bacșiș de 2.000 de dolari
Bucătarul și chelnerii Restaurantului Blue 44, din Washington (SUA), au rămas cu gura căscată când au văzut ce bacșiș a lăsat un client: 2.000 de dolari. Peste nota de plată de 93 de dolari, clientul a lăsat acest bacșiș mai mult decât generos. Bărbatul în cauză a mâncat pui prăjit și a băut Old Chub Scotch Ale, înainte de a pleca. Pe factură a menționat că bacșișul trebuie împărțit între bucătar, o chelneriță și patronul restaurantului. „Astfel de lucruri se întâmplă de obicei în restaurantele pentru oameni de afaceri… Te întrebi cine sunt cei care lasă bacșișuri atât de generoase…Și uite, ni s-a întâmplat și nouă.“, a spus patronul restaurantului, Christofer Nardelli, pentru Washington Post.
Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.