Sport

GIRO. FABULOS. BRAȘOVEANUL Edi Grosu, aproape de podium în Turul Italiei

Alberto Contador a pierdut tricoul roz

  • article_437453_1.jpg
 

Brașoveanul Eduard Grosu (Nippo Vini Fantini) a reușit un nou rezultat excelent, fiind primul sportiv român care termină în top 5 o etapă dintr-un mare tur ciclist. 

În etapa a 13-a a Turului Italiei, care s-a încheiat în urmă cu puţin timp, una dedicată sprinterilor, disputată între Montecchio Maggiore și Jesolo, brașoveanul reușit un rezultat uriaș, terminând pe poziţia a 5-a, în faţa unor nume mari ale sprintului precum Alessandro Petacchi sau Andre Greipel. Cu 55 de puncte, Grosu ocupă un incredibil loc 10 în ierarhia sprinterilor în Giro. Etapa a fost câștigată de italianul Sacha Modolo (Lampre). 

Runda de astăzi a adus și schimbarea liderului ierarhiei generale. Alberto Contador (Tinkoff Saxo) a pierdut timp din cauza unei căzături care a avut loc în pluton. De acest lucru a profitat Fabio Aru (Astana), care a preluat tricoul roz, având acum un avans de 19 secunde în faţa spaniolului. 

FOTO: Facebook Nippo Vini Fantini


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button