Politic

IMPORTANT. Dosarul Nana a fost trimis în instanţă

  • article_437428_1.jpg
 

Azi s-a anunţat că 11 persoane au fost trimise în judecată în dosarul Nana.  Ioana Băsescu (foto), fiica fostului președinte  Traian Băsescu, este martor în acest caz, informează Realitatea TV. În iulie 2014, procurorii au dispus extinderea urmăririi penale în dosarul având ca obiect reconstituirea dreptului de proprietate și arendarea unor terenuri amplasate pe raza comunei Nana, judeţul Călărași. Mai multe persoane au fost acuzate de abuz în serviciu.

„Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, în perioada 2005 — 2010, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în calitate de membri ai Comisiei de Fond Funciar a comunei Nana, nu au îndeplinit acte sau au îndeplinit acte în mod defectuos în legătură cu reconstituirea/ constituirea dreptului de proprietate asupra unor terenuri revendicate de mai multe persoane…”, preciza Parchetul General într-un comunicat, anul trecut.

Parchetul General a impus sechestru pe o parte din terenurile familiei Băsescu, în acest dosar. Ioana Băsescu a depus mai multe de cereri de ridicare a măsurii asiguratorii impuse moșiei de la Nana, iar câteva dintre solicitări vor fi discutate luni, mai arată presa centrală.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button