Sport

ROLAND GARROS. În primul tur, Simona Halep o întâlnește pe…

Românca va juca în… negru

  • article_437422_1.jpg
  • article_437422_2.jpg
 

La Paris a avut loc astăzi tragerea la sorţi pentru tablourile de simplu feminin și masculin ale turneului de tenis de la Roland Garros.

În primul tur, Simona Halep (nr. 3 WTA) o va întâlni pe rusoaica Evghenia Rodina (a 91-a de jucătoare a lumii), Irina Begu (locul 30 mondial) se va duela cu americanca Bettanie Mattek Sands, Alexandra Dulgheru (50 WTA) o va înfrunta pe Nicole Gibbs, o altă sportivă din SUA, Monica Niculescu (69 WTA) are ghinionul de a da de spaniola Carla Suarez Navarro – a 8-a favorită, iar Andreea Mitu (99 WTA) o va avea de cealaltă parte a fileului pe Alize Lim, o franţuzoaică beneficiara unui wild-card.

În runda inaugurală pot accede, de asemenea, Sorana Cârstea, dacă o va învinge astăzi pe Veronica Cepede (Paraguay), și Marius Copil, în eventualitatea în care-l va elimina în ultimul tur al calificărilor pe olandezul Igor Sijsling. 

Altfel, alături de Ana Ivanovic, Wilfired Tsonga și Fabio Fognini, Simona Halep a prezentat echipamentul Adidas cu care va juca la Grand Slam-ul de la Roland Garros, unul de culoare neagră (foto 2).

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button