Sport

BRAȘOV. De ce Oana Bondar nu are loc în lot?

  • article_437416_1.jpg
 

Din lotul de 19 handbaliste convocate de antrenorii Tomas Ryde și Bogdan Burcea pentru „dubla” cu Serbia, contând pentru barajul de calificare la Campionatul Mondial, fac parte doar 4 componente ale Coronei Brașov: centrul Aurelia Brădeanu, portarul Denisa Dedu și extremele Laura Chiper și Camelia Hotea. Aceasta, în condiţiile în care până acum Corona avea 6-7, chiar 10 jucătoare selecţionate la lotul naţional.

Surprinde oarecum neconvocarea interului Cristina Zamfir, dar cele mai multe semne de întrebare le pune lăsarea în afara echipei naţionale a Oanei Bondar, considerată, în acest sezon, cam cea mai bună apărătoare dintre handbalistele românce. Ținând cont de faptul că o altă jucătoare cu bune abilităţi defensive, Crina Pintea (HC Zalău), este accidentată și având în vedere că antrenorul secund de la „naţională” este și antrenor la echipa de club a Oanei Bondar, se pune întrebarea: oare diferendul pe care cei doi l-au avut în meciul de campionat HCM Râmnicu Vâlcea – Corona încă mai lasă urme?  


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button