Sport

„Stegarii”, cu sabia deasupra capului

  • logomytex.png
 

FC Brașov continuă să spere că va rămâne în Liga 1, dar pentru ca acest lucru să se întâmple trebuie îndeplinite câteva condiții, TAS trebuie să mențină penalizarea primită de CFR Cluj de la Federația Română de Fotbal, Rapid nu trebuie să obțină punctaj maxim în ultimele două runde, iar „galben-negrii” să câștige cele două meciuri pe care le mai au de jucat, cu Viitorul (d) și cu Gaz Metan Mediaș (a), ultimul cu 1-0 sau, dacă oaspeții marchează, cu un avans de cel puțin două goluri. 

Primul hop pentru „stegari” este reprezentat de confruntarea cu Viitorul, care va avea loc sâmbătă, la ora 18.00, pe terenul de la Chiajna. 

„De câte ori am întâlnit această echipă am avut cuvinte de apreciere asupra fenomenului pe care îl reprezintă Viitorul. Am apreciat jocul, dinamismul, tinerețea acestei grupări. Rămân fidel acestor impresii. Și în acest campionat, Viitorul și-a arătat potențialul. Știm că ne așteaptă un joc extrem de greu. M-am săturat de vorbe, de fiecare dată am spus că facem, că dregem. Ajunge, e timpul să trecem la fapte. Avem sabia deasupra capului. Până acum, înaintea partidelor am tot spus că avem mare nevoie de cele trei puncte. Dacă stăm să ne gândim, dacă obțineam câte un punct în partidele pe care le-am pierdut,  lucrurile ar fi stat altfel pentru noi. Acum, însă, este clar, trebuie să câștigăm cu Viitorul pentru a rămâne în viață și pentru ultima etapă”, a declarat antrenorul Adrian Szabo. 

 

Fanii „stegari”, în număr mare la meci

Altfel, se pare că echipa FC Brașov va fi susținută din tribune de aproape 200 de fani la meciul de la Chiajna. 

„S-a discutat cu liderii galeriei și va exista o deplasare organizată. Vom încerca să venim în sprijinul lor și să găsim mijloacele pentru transport. Vor fi două autobuze și două microbuze, deci vor fi în jur de 200 de fani”, a declarat directorul adjunct Florin Ghimbășan. 

„Ar fi extraordinar să avem suporterii alături de noi. Am fost plăcut surprins de ce s-a întâmplat la meciul cu Steaua. Ar fi o motivație suplimentară să îi vedem pe fani în tribună la Chiajna”, a punctat Adrian Szabo. 

Altfel, tehnicianul a menționat că nu știe ce se va întâmpla în cazul în care echipa va retrograda: „Un eventual «plan B» nu ține de mine, așadar nu am cum să vorbesc despre el. Nu știu dacă există, dacă mă include. Nu am discutat nimic pe această temă cu patronul”. 

 

Maurer vrea să cumpere, dar…

După ce patronul FC Brașov, Ioan Nicolae, a declarat că este dispus să vândă clubul, afaceristul Simon Maurer, directorul general al companiei Maurer Imobiliare, a precizat ieri că este gata să preia formația de la poalele Tâmpei. 

„Eu sunt de acord să preiau echipa de fotbal FC Brașov, însă cu o condiție. Să nu joace sâmbăta. Sunt de religie adventist și sâmbăta nu am voie să lucrez. Dacă joacă numai vineri sau duminică, nu este nici o problemă. Însă nu cred că cei care conduc fotbalul românesc vor accepta ca echipa să nu joace sâmbăta”, a explicat Maurer.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button