Sport

Corona Braşov a revenit cu o victorie în Erste Liga

Corona Braşov a revenit cu o victorie în Erste Liga. După calificarea entuzasmantă între cele mai bune 8 formaţii din Cupa Continentală, Corona Braşov a revenit cu o victorie în Erste Liga.

Aseară, la Patinoarul Olimpic, formaţia antrenată de Dave MacQueen a dispus de Ujpest, scor 2-1.

Oaspeţii au marcat primii, Laskawy punctând la mijlocul primei reprize. „Lupii” au rezolvat meciul în partea a doua, în care au fost net superiori rivalilor, chiar dacă arbitrii Zsolt Csomortáni şi Aron Magyar i-au ţinut 6 minute în inferioritate. Eliminarea de 4 minute a lui Richard Rokaly-Boldizsar a fost una aberantă, după o simulare grosolană a unui jucător de la Ujpest. Deşi au revăzut faza pe video, cei doi „fluieraşi” nu şi-au corectat eroarea. Cu un joc fără greşeală în inferioritate şi cu Dubeau în zi excelentă, Corona a întors tabela şi şi-a trecut în cont 3 puncte. Cornet a egalat în primul minut al reprizei a doua, iar Williams a marcat golul victoriei în minutul 36.

Corona Braşov. „Am fost în control în marea majoritate a partidei”

„A fost o luptă dură pe gheaţă. Cred că noi am fost în control în marea majoritate a partidei. Pe final, a fost neglijenţi şi am făcut unele lucruri pe care nu trebuie să le repetăm. Au fost multe momente din care avem de învăţat. Dubeau a avut câteva intervenţii excelente, de aceea îl avem, asta trebuie să facă. Au fost şi lucruri bune, băieţii au muncit, jocul nostru în inferioritate a fost excelent, ca de obicei, şi am reuşit să marcăm două goluri. Noi ştim să jucăm în momentul în care suntem în faţă pe tabelă, dar Ujpest a venit puţin peste noi în repriza a treia, dar nu cred că şi-au creat foarte multe şanse de gol şi când au făcut-o Dubeau a intervenit”, a declarat antrenorul Dave MacQueen pentru pagina de Facebook Corona Braşov.

Cu 23 p, Corona ocupă locul 3 în clasament, la 5 puncte de ACSH Gheorgheni, care are un meci în plus disputat, şi la 8 lungimi de liderul Budapest Akademia, formaţie care are două partide în plus.

Duminică, tot la Patinoarul Olimpic, Corona se va duela cu FEHA19.

FOTO: © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button