112

Tânăr din Brașov, condamnat după ce și-a omorât tatăl, fiind găsită doar o mână a victimei

Un tânăr stabilit în Brașov a fost condamnat la 11 ani și 4 luni de închisoare după ce și-a ucis tatăl și i-a aruncat trupul într-o râpă din județul Argeș.
Cercetările au început în decembrie 2023, când o mână a victimei a fost găsită pe raza localității Dragoslavele.

Tânărul a recunoscut în fața instanței că și-a ucis tatăl.
El ar fi comis omorul deoarece tatăl său, cu antecedente penale, îi lovea și amenința frecvent pe membrii familiei sale. De altfel, bărbatul ucis a fost condamnat în 2015 pentru tentativă de omor asupra soției.
Potrivit stirileprotv.ro, în seara crimei, victima băuse și a încercat să o sune pe fiica lui mai mică, minoră, tot pentru a o amenința. Tânărul ar fi sărit în apărarea surorii și s-a certat cu tatăl. Cuprins de furie, l-a ucis. Apoi, ajutat de un cunoscut, a scăpat de cadavru.

Din rămășițele bărbatului nu a mai fost găsită decât mâna dreaptă, care a ajutat la identificare. La stabilirea sentinței, judecătorii au ținut cont de circumstanțe.
Sentința poate fi atacată la Curtea de Apel.

Victima, un bărbat în vârstă de 53 de ani născut în București, avea antecedente penale și nu era necunoscută autorităților. Astfel, în 1999, bărbatul a fost cercetat și a fugit în Bosnia, iar în 2015, el a fost condamnat pentru tentativă la omor asupra mamei fiului său (născut în Bosnia).

Vezi și: Anchetă preluată de procurorii brașoveni, după descoperirea unei bucăți de cadavru uman / Suspect reținut pentru omor

Update. Luptător MMA, suspectat că și-a omorât tatăl într-o garsonieră din Brașov / Ce antecedente avea victima / Declarația prim-procurorului Adrian Radu (video)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button