Expres

RIAL şi RAT Braşov, în atenţia primarului George Scripcaru. „Management dezastruos”

RIAL şi RAT Braşov, în atenţia primarului George Scripcaru. RIAL şi RAT Braşov, aflate în subordinea Primăriei Braşov, au intrat în atenţia primarului George Scripcaru.

RIAL şi RAT Braşov, în atenţia primarului George Scripcaru. Despre ce se întâmplă la cele două societăţi, edilul a declarat, conform Radio România Braşov FM: (La RIAL – n.r.) Avem o conducere și un management dezastruoase, o persoană care ea stabilește, ea își dă salarii, ea ia decizii numele altora, nu are un buget de venituri și cheltuieli aprobat, nu a fost înaintat la Consiliul Local niciodată acest lucru. Din lipsa acestor lucruri, își permite să facă acolo așa cum crede, după bunul plac. Ar trebui să vireze la bugetul local cotă-parte din sumele care provin din chirii, așa cum spune legea și până în acest moment nu există acest lucru și va trebui să-l facă de urgență.

Am constatat că la RAT avem o performanță deosebită, pentru că membrii Consiliului de Administrație, săptămâna trecută, pentru că au făcut performanță, și-au dat și variabile. Și nu sunt sume mici, sunt sume foarte mari. De ce? Pentru că nici la RAT bugetul de pentu și cheltuieli nu a fost aprobat în Consiliul Local, a fost aprobat de așa-zisa AGA mică, adică doi consilieri, pe care i-am întrebat și au zis că ei nu știu de așa ceva. Și-au trecut singuri criterii de performanță și spun că sunt profitabili. RAT nu este profitabil”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
4 ore în urmă

Normal ca RAT nu e profitabil. De aia si primeste subventie de la Primarie. Ca sa poata sa isi duca zilele de la o luna la alta.

Back to top button