Politic

Publicitate electorală PNL. „Lebăda neagră” pentru PSD: Gigi Becali dezvăluie involuntar planul Ciolacu – Hrebenciuc prin care George Simion este ajutat să ajungă în turul 2

Patronul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a susținut la Realitatea TV, că fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc l-a rugat să-l ajute pe George Simion în campania de la prezidențiale. Scopul acestui ajutor este de a-l duce pe liderul în turul 2 al prezidențialelor.

„Eu am vorbit și cu Hrebenciuc. Și mi-a zis: «Măi, nea Gigi, haide să îl băgăm pe Simion în turul doi». Am zis bine, hai să îl băgăm. A zis acum vreo lună jumate”, a declarat Becali, la emisiunea „Culisele Statului Paralel”, moderată de Anca Alexandrescu.

Dezvăluirea patronului FCSB confirmă acuzațiile la adresa PSD, potrivit cărora ar urmări un blat cu AUR la alegerile prezidențiale. Consecințele acestei înțelegeri sunt, însă, extrem de periculoase pentru România.

Mai mulți lideri liberali, inclusiv președintele PNL – Nicolae Ciucă, au atras atenția că, prin acest scenariu pus la care de PSD, social-democrații nu fac altceva decât jocul Rusiei. Este știut faptul că Moscova și-ar dori ca aderența politică a României la UE să fie una mai slabă, iar creșterea ponderii AUR în Parlament ar servi acestui interes.

Sesizând pericolul, conducerea PSD a ieșit public să dezmintă informația susținută de Gigi Becali. Reacția personală a lui Marcel Ciolacu, prin care a încercat să se delimiteze de Viorel Hrebenciuc și să sugereze că acesta ar fi mai apropiat de Mircea Geoană decât de PSD, arată însă că deranjul este unul extrem de mare în tabăra social-democraților.

Practic, informația lansată de patronul FCSB ar putea deveni ceea ce specialiștii numesc „lebăda neagră” a campaniei, respectiv o dezvăluire care răstoarnă, prin implicațiile sale, rezultatele unor alegeri. 

P – articol PNL Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button