Sport

Atac la FRHG. „Cel mai bun antrenor, Kovacs Laszlo, nu a fost numit la nici un lot naţional. Pe ce criterii au fost aleşi antrenorii?”

Atac la FRHG. După ce Federaţia Română de Hohchei pe Gheaţă a anunţat numele antrenorilor loturilor naţionale, antrenorul emerit braşovean Dumitru Iordan a lansat un atac dur.

Atac la FRHG. „Sunt revoltat. Protestez. Sunt antrenor emerit. Problema e că aceste colective tehnice s-au făcut prin abuz. În afară de antrenorii de la Naţionala mare, unde Dave MacQueen a demonstrat ce valoare are, pe ce criterii s-au numit ceilalţi tehnicieni? Kovacs Laszlo, cel mai bun antrenor de juniori din România, nu a prins loc nicăieri. Antal Elod a fost secundul lui Kovacs şi a fost ales el. Alţii sunt antrenori de care nu s-a auzit. Nu am nimic cu nimeni, dar Kovacs ar trebui să aibă un loc, poate chiar să fie printre secunzii lui Dave MacQueen. Pe ce criterii au numit antrenori doar din zona Harghita? Nu mai sunt antrenori la Bucureşti, la Galaţi, la Braşov?”, a declarat Dumitru Iordan pentru MyTEX.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button