Sport

Corona Braşov, meci bun în Grecia. Braşovenii ies cu fruntea sus din Liga Campionilor. Ce urmează…

Corona Braşov a părăsit cu fruntea sus Liga Campionilor la volei masculin, după ce a fost eliminată de Olimpiacos Pireu în turul 3 preliminar, ultimul înaintea fazei grupelor.

După cu au câştigat cu 3-0 la Braşov, greci s-au impus astăzi şi pe teren propriu, cu acelaşi scor, 3-0, pe seturi 25-23, 30-28, 25-23.

Dacă sub Tâmpa elenii au câştigat clar, lucrurile au stat altfel în confruntarea din Grecia. Campioana României a dat o replică excelentă puternicului ei adverersar şi, cu puţină atenţie şi noroc, puteau pune presiune mare pe trupa lui Andrea Gardini.

În primul set, braşovenii au condus până spre final, dar nu au reuşit să „închidă”, iar gazdele au lovit când a trebuit. Manşa a doua a început prost pentru echipa lui Laurenţiu Lică, iar elenii s-au distanţat la 11-3. Ai noştri au intrat însă în set şi au recuperat treptat. Finalul a fost incredibil, Corona a recuperat de la 21-24, după o serie fabuloasă la serviciu a lui Augusto Colito, dar, din nou, nu au putut să termine manşa şi, până la urmă au cedat cu 28-30. Setul 3, care nu mai avea nici o miză a fost la fel de echilibrat, tot grecii câştigând cu 25-23.

Corona Braşov continuă în CEV Cup

Pentru Corona Braşov, aventura europeană continuă în Cupa CEV, echivalentul Europa League din fotbal.

În 16-imi, formaţia de la poalele Tâmpei se va duela cu Vojvodina Novi Sad, meciul tur fiind programat pe 20 noiembrie în Serbia.

Dacă va trece de Vojvodina Novi Sad, în optimi, Corona ar putea să dea peste Rapid Bucureşti, care va juca în faza următoare cu Taltech Tallinn. Pe aceeaşi parte de tablou este şi Arcada Galaţi, care ar putea fi adversara Coronei în playoff.

FOTO: Facebook Corona Braşov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button