Expres

Agenția de Protecția Mediului Brașov, pictată de liceeni de la Arte

Agenția de Protecția Mediului Brașov, pictată de liceeni de la Arte

Agenția pentru Protecția Mediului Brasov, împreună cu elevii Liceului Vocațional de Arte Plastice Brașov „Hans Mattis Teutsch Brașov” – Secția Plastică au organizat o sesiune de pictură, in cadrul Programului „Săptămâna Verde”.
La această activitate au participat elevii clasei a XI–a, Profil Plastică, împreună cu profesorul coordonator, au pictat pereții holului instituției cu desene reprezentând flori si păsări din flora și fauna din țara noastră, care creează un mediu atractiv, prietenos și vesel, atât pentru angajații instituției, cât și pentru cei care vizitează instituția.
Dorim să dăm viață instituției de mediu prin aceste picturi, să creăm un mediu atractiv, prietenos și vesel pentru toți care au contact cu instituția noastră. Pe această cale, mulțumim conducerii Liceului Vocațional de Arte Plastice Brașov Hans Mattis Teutsch Brașov, pentru buna colaborare”, a menționat Ciprian Băncilă, directorul executiv al APM Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button