Sport

Dave MacQueen: „Sunt mândru de aceşti băieţi. Am reuşit ceea ce probabil nu mulţi credeau că putem să reuşim”

Dave MacQueen este cel mai de succes antrenor din istoria echipei de hochei pe gheaţă Corona Braşov, iar la finalul săptămânii trecute echipa pe care o conduce a mai reuşit o performanţă, calificarea între cele mai bune 8 formaţii din Cupa Continentală.

La finalul partidei cu Energija Elektrenai, Dave MacQueen a declarat pentru pagina de Facebook Corona Braşov: „Ştiam că nu va fi uşor, evident. Dar am intrat la fiecare meci cu gândul că putem câştiga. Asta este mentalitatea noastră, vrem să câştigăm. Nu contează cine intră pe gheaţă, luptăm şi resepctăm ce pregătim. Sunt mândru de aceşti băieţi. În acest ultim meci s-a văzut că unii erau epuizaţi, dar au luptat şi au dat totul. E greu să joci trei meciuri în trei zile cu formaţii puternice. Le-am spus că nu există presiune, este o oportunitate pentru noi şi sunt mândru de ei. Vom gestiona problemele fizice. Aceste rezultate ne oferă încredere. Am intrat pe gheaţă şi am reuşit ceea ce probabil nu mulţi credeau că putem să reuşim. Vedem ce va fi în Danemarca”.

În grupa F a turului 3, între 15 şi 17 noiembrie, echipa antrenată de Dave MacQueen se va duela cu Aalborg Pirates (Danemarca), GKS Katowice (Polonia) şi Bruleurs de Loups (Franţa). Meciurile vor avea loc în Danemarca, la Aalborg.

FOTO: © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button