Sport

Suma cerută de Gigi Becali pentru transferul lui Daniel Bîrligea de la FCSB

Suma cerută de Gigi Becali pentru transferul lui Daniel Bîrligea de la FCSB.

Atacantul adus la FCSB de la CFR Cluj pentru 2 milioane de euro este, poate, fotbalistul preferat al patronului Gigi Becali.

În vârstă de 24 de ani, Daniel Bîrligea a dat un super-gol, din foarfecă, în derby-ul cu Dinamo de pe National Arena, duminică seara, contribuind semnificativ la victoria cu 2-0 a echipei sale. Cealaltă reușită a FCSB-ului i-a aparținut under-ului Muși în prelungirile partidei.

Suma cerută de Gigi Becali pentru transferul lui Daniel Bîrligea de la FCSB

„Execuţia lui Bîrligea, mai rar aşa ceva. Când îl vedeam la CFR mă ofticam foarte tare.  «Bă, cum nu am şi eu un jucător aşa?». Şi când a venit, i-am spus şi lui MM,  «să vezi tu goluri acum». Are bărbăţie, are tărie, nu are niciun fel de emoţie. Asta are Bîrligea. Nu ai treabă cu el, pe el îl interesează doar fotbalul”, a spus Gigi Becali la Prima Sport.

Șeful de la FCSB a vorbit și despre un eventual transfer al lui Daniel Bîrligea: „Nu mă tem, pentru că – cine-l vrea – trebuie să plătească clauza ca să plece. Să plece sănătos dacă primesc 15 milioane de euro”.

Altfel, după meci, printre altele, Daniel Bîrligea a fost chestionat referitor la neconvocarea sa la prima reprezentativă a României de către selecționerul Mircea Lucescu pentru meciurile din deplasare din Liga Națiunilor cu Cipru și Lituania, câștigate de „tricolori” cu 3-0, respectiv 2-1.

„Eu încerc să-mi fac treaba cât mai bine și după aceea dânsul (Mircea Lucescu – n.r.) ia decizia. Eu vreau să cresc și vreau să văd ce va fi pe viitor”, a punctat Bîrligea, care se gândește să înscrie și joi, la Glasgow, în disputa pe care FCSB o va susține cu Rangers în Europa League.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button