Delicte

Bărbat care încălca un ordin de protecție, prins datorită unui control rutier de rutină, în județul Brașov

Un bărbat care încălca un ordin de protecție a fost prins datorită unui control rutier de rutină, în județul Brașov. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zărnești efectuează cercetări în caz.

La data de 19 octombrie a.c., polițiștii au oprit un autovehicul, în cadrul unui control pe care aceștia îl desfășurau pentru verificarea conducătorilor auto, în scopul menținerii climatului de siguranță rutieră.

În timp ce polițiștii verificau legalitatea documentelor autovehiculului, a conducătorului acestuia, precum și a pasagerilor din interiorul vehiculului, unul dintre pasageri a cerut ajutor polițistului, astfel că atenția a fost direcționată asupra acestui fapt.
Polițiștii au stabilit că persoana care a solicitat sprijin se afla în autovehicul, împreună cu fostul său concubin, fără voința acesteia, deși pe numele bărbatului se afla emis un ordin de protecție prin care îi era interzis să se apropie la o anumită distanță de persoana vătămată.

De asemenea, aceștia au mai stabilit că bărbatul, de 35 ani, ar fi contactat-o telefonic pe fosta concubina, ambii stabilind să se întâlnească într-un parc din orașul Râșnov. Bărbatul a ajuns la locul întâlnirii cu un autovehicul, condus de un prieten de-ai săi, iar după mai multe discuții în contractoriu purtate între cei doi foști concubini, bărbatul, din orașul Zărnești, i-ar fi cerut fostei sale partenere să urce în autoturism, deși acesta nu și-a exprimat acordul și au pornind din orașul Râșnov către orașul Zărnești, unde, în cadrul filtrului organizat, au fost opriți de lucratorii Poliției Orașului Zărnești”, a detaliat
purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.
 
Polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru săvârșirea infracțiunilor de încalcarea ordinului de protecție și lipsirea de libertate în mod ilegal și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button