112

Update. Instructor de zbor, decedat în județul Brașov. Poliția cercetează cazul tragic

Instructor de zbor, decedat la Brașov. Poliția cercetează cazul tragic (vezi și: Tragedie în Brașov! Bărbat mort după ce a căzut din sistemul de siguranță al unei parapante

„La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 12.20, Secția Regională de Poliție Transporturi Brașov a fost sesizată printr-un apel de urgență, prin sistemul 112, cu privire la faptul că în zona Bunloc, din municipiul Săcele, un bărbat, care efectua un zbor cu parapanta, ar fi căzut de la înălțime, iar în urma impactului cu solul acesta a decedat.


Imediat, față de sesizarea primită, la fața locului a fost direcționată o echipă operativă, care în acest moment efectuează cercetări pentru lămurirea condițiilor care au dus la producerea incidentului.
Verificările efectuate până la acest moment au arătat faptul că un bărbat, de 47 de ani, instructor de zbor, din localitatea Sânpetru, județul Brașov, în timp ce efectua un exercițiu de zbor cu parapanta, în tandem cu o persoană de 23 de ani, s-a desprins de echipamentul de zbor, în condiții ce urmează a fi lămurite, iar în urma precipitării de la înălțime, după impactul cu solul, a decedat.


În cauză, cercetările urmează a fi continuate de către procurori din cadrul Curții de Apel Brașov, iar finalizarea anchetei va stabili atât circumstanțele, cât și cauza producerii acestui accident”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button