Sport

Corona Braşov, greu de ucis. Ce echipă, ce fani, ce atmosferă! Remontada de senzaţie cu Ferencvaros

Corona Braşov este un tot unitar, o echipă fantastică fantastică pe gheaţă şi una fabuloasă în tribune, iar această combinaţie generează o formaţie greu de ucis în orice condiţii.

În această seară, la Patinoarul Olimpic, Corona Braşov s-a duelat cu Ferencvaros, îm meciul secund al grupei D din Cupa Continentală. Cu mulţi stranieri în tribune, trimişi de regulamentul FRHG, şi cu doar 3 pe gheaţă, „lupii” au avut în faţă o echipă care s-a prezentat cu tot ce are disponibil mai bun, inclusiv 8 stranieri.

Chiar şi în aceste condiţii, „lupii” au luptat până la epuizare şi au reuşit să învingă din nou echipa pe care în finala Erste Liga din sezonul trecut, în condiţii egale de regulament, au surclasat-o.

Cu o galerie în spate care a cântat fără oprire indiferent de scor, care are încredere în echipă indiferent de condiţii, Corona Braşov a luptat de la egal la egal cu gruparea campioană a Ungariei.

Corona Braşov. Yevgeni Skachkov, on fire

Oaspeţii au marcat primii şi au intrat în avantaj la prima pauză, după reuşita semnată de Toth. Repriza a doua a debutat cu golul de 1-1, marcă înregistrată Skachkov. Karmeniemi i-a dus din nou pe unguri în avantajm dar imediat Zagidullin a făcut 2-2. La a doua pauză tot Ferencvaros a fost în faţă, Mattyasovszky punctând în ultima secundă a reprizei. Mai mult, în startul reprizei a treia, Seregely a făcut 4-2. Spiritul Coronei a ieşit însă din nou la supregaţă şi „lupii” au început cursa de urmărire. Skachkov a redus din handicap în minutul 47, iar egalarea a venit de la acelaşi Skachkov, cu 0.8 secunde rămase din timpul regulamentar. În prelungiri, VanWormer a marcat după o acţiune creată de Piche, golul care o face pe Corona Braşov favoruită la calificarea în turul 3.

Cu 4 puncte după două meciuri, „lupii” au nevioe de un succes în timp regulamentar, mâine cu Energija Elektrenai pentru a merge spre Danemarca şi spre dueluri cu Aalborg Pirates, GKS Katowice şi Bruleurs de Loups.

FOTO: © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button