Economic

Doripesco – de la Brașov, la Paris / Cu ce se prezintă în Franța

Doripesco, unul dintre cei mai mari producători de produse pescărești din România, și-a anunțat participarea la SIAL Paris, Franța, în perioada 19-23 octombrie 2024.

Evenimentul, aflat la a 60-a aniversare, reprezintă unul dintre cele mai importante târguri internaționale dedicate industriei alimentare din Europa. Va avea loc în cadrul complexului expozițional Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte.

Doripesco – de la Brașov, la Paris

Echipa Doripesco va prezenta la Paris cele două produse certificate internațional: Salata Tradițională cu Icre de Crap, recunoscută cu certificarea STG (Specialitate Tradițională Garantată), și Novacul Afumat din Țara Bârsei, distins cu certificarea IGP (Indicație Geografică Protejată). De asemenea, vizitatorii vor avea ocazia să descopere și alte delicii din portofoliul companiei, printre care: Zacusca din pește cu ciuperci, Crema de păstrăv cu unt, Crema de păstrăv cu bânză, Fileul de păstrăv afumat, Salata din păstrăv cu broccoli, Aperitivul din păstrăv cu migdale și Salata din păstrăv în sos salsa.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button