Expres

Serena Williams a suferit o intervenție medicală

Serena Williams a suferit o intervenție medicală

Fostul lider WTA Serena Williams a anunţat că i-a fost îndepărtat de pe gât un chist branhial benign „de mărimea unui grapefruit mic”. Ea a precizat că „totul este în regulă”, relatează AP. Starul retras din tenis, care a împlinit 43 de ani luna trecută, a postat miercuri pe reţelele de socializare un mesaj în care explică faptul că a descoperit o umflătură pe gât în luna mai, a făcut un RMN şi i s-a spus că nu trebuie să o îndepărteze dacă nu vrea. Aşa că nu a făcut-o atunci, „dar a continuat să crească”, a precizat Williams.

După mai multe teste, inclusiv o biopsie care a fost negativă, medicii au spus că ar trebui să fie operată. Ea a arătat o înregistrare video cu ea într-un pat de spital şi a scris:

Mă simt atât de recunoscătoare şi norocoasă că totul a mers bine şi, mai presus de toate, sunt sănătoasă”.
Într-o postare separată pe reţelele de socializare, ea a menţionat că este „încă în recuperare, dar din ce în ce mai bine”. „Sănătatea este întotdeauna pe primul loc”.

Williams şi-a anunţat retragerea – evitând acest termen celebru şi spunând în schimb că „ va evolua” departe de tenisul profesionist – cu puţin timp înainte de a juca la U.S. Open 2022, ultimul său turneu. Serena Williams a câştigat 23 de titluri de Grand Slam la simplu, cele mai multe obţinute de o jucătoare în era profesionistă a sportului, şi alte 14 la dublu, alături de sora ei mai mare, Venus. Serena Williams a petrecut mai mult de 300 de săptămâni pe locul 1 în clasamentul WTA şi a adunat patru medalii olimpice de aur.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Român
10 ore în urmă

Vai, câta delicatețe….ce recunoștință…
Bla bla,după ce ai băgat în tine toate porcăriile interzise dar pt că , vorba aia,ești din SUA,nu te au depistat.Pe alții,că s din Est,i au găsit!
Mizerie de SUA!

Back to top button