Expres

Mihai Tatulici revine cu o nouă emisiune

Mihai Tatulici revine cu o nouă emisiune

Cunoscutul om de televiziune Mihai Tatulici (76 de ani), cel care a pus bazele Tele7abc şi a prezentat emisiuni la Realitatea TV, revine la cârma unei noi emisiuni, după o absenţă de 11 ani. Producţia nu va fi pe TV, ci în online. 
Potrivit informațiilor oferite de Paginademedia.ro, Tatulici va prezenta un podcast politic și social la publicația Fanatik.ro, deținută de Horia Ivanovici.
Emisiunea, intitulată „Tatulici la Fanatik”, va debuta pe 16 octombrie și va fi difuzată de trei ori pe săptămână, luni, miercuri și joi, de la ora 18:00.
„Tatulici la Fanatik” va avea două ediții săptămânale în format podcast, cu invitați din lumea politică, iar cea de-a treia ediție va cuprinde cele mai importante evenimente din săptămână. Invitatul primei ediţii va fi europarlamentarul Mihai Tudose, iar în ediţia de joi invitat va fi Rareş Bogdan, fost jurnalist, europarlamentar din partea PNL. 

La edițiile de sinteză vor participa și formatori de opinie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
57 minute în urmă

Nici “Roman” prostul nr.2 (se stie!) nu se mai uita la Tatulici.

Back to top button