112

Bărbat din Dumbrăvița, reținut după ce a încălcat un ordin de protecție provizoriu

Un bărbat din Dumbrăvița, jud. Brașov, a fost reținut de polițiști după ce a încălcat un ordin de protecție provizoriu obținut de soția lui.

„La data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 00.40, dimineaţa, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, de 40 de ani, din localitatea Dumbrăviţa, care le semnala faptul că soțul său a revenit la domiciliu, deși pe numele acestuia se află emis un ordin de protecție, prin care îi este interzis acest lucru.

Față de sesizarea pe care au primit-o, polițiștii s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit faptul că bărbatul, de 52 de ani, ar fi încălcat prevederile stabilite în ordinul de protecţie, emis de către Judecătoria Braşov, după ce anterior poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu. Astfel, vericările au arătat că bărbatul s-ar fi apropiat la o distanţă mai mică de 100 de metri de persoana vătămată, acţiune ce îi era interzisă”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

A fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii „încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a măsurilor dispuse” și a fost luată măsura reținerii bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore. El a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Brasov.
Cercetările sunt continuate de polițiști sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button