Politic

Liviu Butnariu și-a dat demisia din funcțiile deținute

Liviu Butnariu și-a dat demisia din funcțiile deținute.

După ce a pierdut alegerile din 9 iunie pentru postul de primar al Râșnovului, Liviu Butnariu a anunțat acum, la final de mandat: „O nouă etapă, un nou drum! După mai bine de 20 de ani de activitate în slujba comunității din Râșnov și a organizației PNL Râșnov, am decis că este timpul să încep o nouă etapă în viața mea. Astfel, mi-am prezentat demisia din funcțiile pe care le-am ocupat cu mândrie și responsabilitate de-a lungul anilor”.

El a continuat: „Am avut privilegiul ca, alături de Adrian Veștea, să pun umărul la renașterea orașului Râșnov, transformându-l dintr-un orășel prăfuit, despre care nimeni nu auzise, într-o stațiune turistică de interes național, despre care astăzi vorbește o țară întreagă. De asemenea, bugetul orașului a cunoscut o creștere constantă, de la an la an, ceea ce ne-a permis să realizăm investiții importante pentru dezvoltarea Râșnovului și bunăstarea cetățenilor. A fost o mare onoare și responsabilitate pentru mine să fiu primar al acestui oraș timp de opt ani, alături de o echipă care a făcut tot posibilul să-l transforme într-un loc mai bun, unde să ne creștem familiile și să ne construim viitorul”.

Liviu Butnariu și-a dat demisia din funcțiile deținute

De asemenea, Liviu Butnariu a subliniat: „Mă retrag din funcția de președinte al organizației PNL Râșnov, din rolul de consilier local și din funcția pe care o dețin în ADI ISO-Mediu. Decizia de a mă retrage nu a fost una ușoară, dar consider că este un pas firesc în a respecta voința râșnovenilor cu privire la cei care vor conduce orașul în următorii ani. Le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine și m-au susținut. Împreună am trecut prin multe, iar Râșnovul a crescut și s-a dezvoltat. Aceasta nu este o despărțire, ci un nou început. Voi rămâne aproape de comunitatea noastră și voi fi gata să ajut de fiecare dată când va fi nevoie”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button