Politic

Surpriză! Cu ce partid ar putea colabora George Simion (AUR) / Nu este PSD

Surpriză! Chestionat de România TV cu privire la o colaborare după alegerile de la sfârșitul acestui an, George Simion, liderul AUR, a declarat: „Haideți să fiu sincer, nu știu dacă mă costă sau nu, dar cum văd eu lucrurile. Este inacceptabil să lucrezi cu actualul sistem, actuala guvernare reprezentată de PSD-PNL-UDMR. UDMR nu a mai prins loc la masă, că erau prea mulți hămesiți. Eu cred că Ciolacu, Ciucă, Kelemen Hunor ies din discuție și pot spera doar că printr-o reușită a mea vom vedea o schimbare a conducerii centrale la aceste partide. E inacceptabil să lucrezi cu actuala guvernare. Cred că Ciolacu, Ciucă, Hunor ies din discuție, sunt unii oameni din PNL pe care îi văd ca potențiali parteneri”.

Surpriză! George Simion a relatat, conform sursei citate, că singurul partid cu care nu exclude neapărat o colaborare este USR, „pe anumite zone”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
3 zile în urmă

Pai normal ca cu usereul, doar au mai facut-o, cand cu motiunea. Plus ca din cate am inteles au si aceeasi matca, aceiasi creatori. Doar latratul e un pic diferit.

Back to top button