Expres

Unitate economică din Săcele, județul Brașov, amendată cu 12.000 de lei

O unitate economică din Săcele, județul Brașov, a fost amendată de polițiști cu 12.000 de lei, în urma unui control efectuat ieri.

„La data de 08.10.2024, în contextul unui plan de acțiune al Poliției Munipiului Săcele, au fost efectuate controale la mai multe unități economice, cu puncte de lucru în localitatea Săcele, verificările având ca principal scop problematica pe linia pazei obiectivelor, bunurilor şi valorilor, mai exact a modului de asigurare și forma acesteia.

Astfel, cu ocazia controalelor efectuate la o unitate economică, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, cu o valoare de 12.000 de lei pentru nerespectarea unor obligații prevăzute în Legea nr. 333/2003 și, de asemenea, au fost trasate celor responsabili sarcini în vederea remedierii deficiențelor constatate”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Andrei
3 ore în urmă

Nu am înțeles… ii amendează ptr ca nu au paza? Sau sistem de alarma?

Back to top button