Expres

Marian Olaianos revine la TVR / El trebuie să primească toate salariile restante

Marian Olaianos a câștigat și în apel procesul cu Televiziunea Română, care l-a concediat în urma scandalului cu iz amoros avut cu colega Nadine Vlădescu. Comentatorul sportiv brașovean avusese câștig de cauză și în luna martie, în primă instanță.

„Olaianos m-a înjurat, m-a lovit cu palmele, cu pumnii și cu un set de chei, m-a strangulat și m-a dat cu capul de perete”, a susținut, printre altele, Nadine Vlădescu în fața membrilor Comisiei de Cercetare din TVR, în timp ce Marian Olaianos a reclamat că a fost hărțuit sexual, potrivit Gazetei Sporturilor.

Marian Olaianos revine la TVR

Sursa citată a punctat că, în urma deciziei Curții de Apel, Marian Olaianos trebuie să fie reîncadrat pe post de TVR și să-i fie achitate salariile pe care nu le-a primit în aproape 2 ani de zile.

În locul concedierii, lui Olaianos îi va fi aplicată o amendă de 10% din salariul său pe 3 luni, conform sentinței – vezi mai jos.

Marian Olaianos | MyTex.ro
Marian Olaianos revine la TVR / El trebuie să primească toate salariile restante 10


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
4 ore în urmă

Neinteresant. Citiți aici: „Nicolae Ciucă: Onoare, respect, predictibilitate. Cătălin Măruță: Păi, nu… să nu fie înțeles greșit! Nicolae Ciucă: Am înțeles foarte bine! Cătălin Măruță: Sigur? Nicolae Ciucă: Da! Cătălin Măruță: Păi nu, nu, mai stați, stați un pic, să… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 4 ore în urmă de către Barbu Gh.
Back to top button