Expres

Nicolae Ciucă l-ar arunca pe Rareș Bogdan la rechini

Nicolae Ciucă l-ar arunca pe Rareș Bogdan la rechini

Nicolae Ciucă a răspuns azi provocării lui Cătălin Măruță, unde fostul premier a spus ce ar face dacă i-ar avea într-o unitate militară, în subordine, pe Ciolacu, Simion, Geoană, Lasconi și Orban.„Presupunem că sunteți comandantul unei unități militare și aveți în subordine pe soldații Marcel Ciolacu, Mircea Geoană, George Simion, Elena Lasconi, Ludovic Orban. Trebuie să le repartizați diferite sarcini”, a fost provocarea lui Cătălin Măruță.

Nicolae Ciucă le-ar împărți astfel sarcinile, contracandidaților săi:

– Să curețe cartofii, la bucătărie – George Simion;

– Să lustruiască bocancii tuturor – Mircea Geoană;

– Să fie de serviciu la gospodăria agrozootehnică – Elena Lasconi;

– Să fie șoferul comandantului – Marcel Ciolacu;

– Să frece podelele – Ludovic Orban.

Nicolae Ciucă ar pune-o pe Elena Lasconi (USR) premier
Ciucă a fost întrebat și pe cine ar numi premier dintre Ciolacu, Simion, Geoană, Lasconi, Ludovic Orban. Liderul PNL a declarat că pe Elena Lasconi ar alege-o.
Ciolacu a primit aceeași întrebare de curând, iar șeful PSD l-a nominalizat pe Ciucă. Măruță a amintit de acest episod, iar Ciucă a răspuns:

Așa a fost pactul și am crezut că putem să avem o anumită continuitate și la final, vedem că nu s-au desprins de anumite râci. Încearcă să facă același lucru, puterea totală. Nu putem să glumim cu ceea ce înseamnă puterea totală într-o singură mână”, a menționat președintele PNL.

Într-o situație ipotetică, dacă ar fi să aleagă dintre Klaus Ioahnnis și Rareș Bogdan pe cine să arunce din barcă, la rechini, Nicolae Ciucă a răspuns fără ezitare că pe europarlamentar.
Pe Rareș Bogdan, pentru că este cât se poate de atrăgător inclusiv pentru rechini. Dar el se bucură. Nu ați văzut ce bine înoată”, a fost răspunsul dat de Nicolae Ciucă la emisiunea lui Cătălin Măruță.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button