Expres

Consultații medicale gratuite pentru brașoveni

Consultații medicale gratuite pentru brașoveni

Într-o societate în care stilul de viață sănătos este o prioritate, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, Asociația Studențească AMiCUS Brașov și Transylvania International School lansează campania de promovare a sănătății {ÎMPREUNĂ} pentru oameni.
Proiectul este realizat în colaborare cu Primăria Municipiului Brașov, Consiliul Local, Consiliul Județean, Instituția Prefectului – Județul Brașov, Direcția Administrare Infrastructură Sportivă Brașov și Direcția de Asistență Socială Brașov, alături de personal medical din spitale din Brașov și din țară, cu sprijinul financiar al sponsorilor: Maurer Imobiliare, Kasper Development, Ropharma și Remax Evolution.
Campania continuă în perioada 13-15 octombrie 2024, la Sala Sporturilor din Brașov, unde va avea loc probabil cel mai amplu proiect de sănătate publică din orașul nostru, structurat în mai multe proiecte principale:
Din Grijă pentru Tine. Proiect cheie al campaniei, care oferă acces gratuit la consultații, ecografii și analize pentru 25 de specialități medicale, cu scopul depistării precoce a afecțiunilor cronice cardiovasculare, canceroase, a diabetului zaharat de tip II și a obezității. Cu sprijinul a peste 150 de cadre medicale, vizitatorii se pot înscrie pentru servicii medicale gratuite, având la dispoziție 40 de cabinete și alte servicii de tip consiliere stil de viață și analize medicale.

Consultații medicale gratuite pentru brașoveni

IMPORTANT: Pentru a beneficia de consultații, ecografii și analize gratuite, cei interesați se pot programa începând cu data de 6 octombrie, fie online, pe site-ul dingrijapentrutine.ro/brasov, fie la numărul de telefon 0376 50 60 70. Locurile sunt limitate.
Expo-Sănătate pentru adulți și copii. Un proiect conceput să promoveze principiile unui stil de viață sănătos printr-o abordare interactivă și educativă, adresându-se atât adulților, cât și celor mici, cu activități și jocuri care subliniază importanța celor opt legi naturale ale sănătății: Alimentația, Aerul, Soarele, Activitatea fizică, Odihna, Echilibrul, Apa și Încrederea.
Ochelarii Realității. Tinerețe fără Dependențe. Proiect inovator, destinat adolescenților, care utilizează ochelari speciali și trasee ușor de străbătut în condiții normale pentru a simula schimbările radicale în percepția timpului, spațiului și a propriului corp atunci când sunt folosite substanțe care creează dependență. Proiectul este realizat în colaborare cu specialiști acreditați de Agenția Națională Antidrog.
Ora de sport. Mișcarea și un stil de viață activ înseamnă viață lungă și energie pozitivă. Va fi amenajat un spațiu special în care cei interesați vor participa la o oră de sport, vor descoperi oameni cu pasiuni asemănătoare și își vor testa capacitățile fizice prin mici concursuri și teste de efort speciale.
Webinare și prezentări medicale publice. Sunt gândite să ofere informații valoroase despre prevenția și managementul diabetului și cancerului, prevenirea bolilor cardiovasculare, combaterea și tratarea anxietății.
Campanie de donare de cărți. Această capanie urmărește să sprijine sănătatea emoțională a comunității prin distribuirea de materiale educative și acces la o bibliotecă digitală bogată în resurse din domeniul sănătății.
„Fenomenele sociale și de sănătate actuale, precum creșterea incidenței obezității, consumul de substanțe nocive și accesul limitat la servicii medicale preventive, necesită o acțiune concertată și eficientă. Campania {ÎMPREUNĂ} pentru oameni este răspunsul nostru comun, ca parte a comunității, la aceste provocări, aducând împreună resurse și expertiză pentru a construi un viitor mai sănătos pentru toți.” – Gabriel Ban, președintele Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din sudul Transilvaniei.
Pentru mai multe detalii și programări, sunteți invitați să vizitați site-urile: www.impreunapentruoameni.ro/brasov și www.dingrijapentrutine.ro/brasov sau să contactați organizatorii la numărul de telefon 0376 50 60 70.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button