Expres

O nouă surpriză plăcută pentru călătorii RATBv

O nouă surpriză plăcută pentru călătorii RATBv

Nu este prima dată când se întâmplă asta, datorită unor oameni inimoși, în primul rând brașovencele Simona Ciuraru și Laura Bercean, care gestionează comunitatea online „Ți-am pus gând bun”, dar și voluntarilor care le ajută.
„Coacem din nou «Tortul care nu îngrașă» pentru ziua Simonei. Rețeta e simplă: 1000 de felii de gânduri bune, scrise de mână, pentru 1000 de călători RATBV. Dacă circuli cu autobuzul marți, 8 octombrie 2024, sperăm să găsești unul dintre cele 1000 de carduri «Ți-am pus gând bun» și sperăm să-ți bucure dimineața și să-ți însenineze ziua atât de mult încât să dai mai departe zâmbetul, veselia și bucuria. Acesta este al treilea an în care lăsăm 1000 de gânduri bune pentru brașovenii care aleg să circule cu mijloacele de transport în comun. Este modul nostru de a crea un moment vesel și drăguț când te aștepți cel mai puțin.
Noi #tiampusgandbun din inimă, sperăm să îl primești cu inima deschisă!
Mulțumiri speciale voluntarilor care ne ajută să scriem și conducerii RATBV care sprijină cu entuziasm acest proiect
”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului „Ți-am pus gând bun! În autobuz”, ediția a III-a.
Proiectul „Ți-am pus gând bun” este susținut de Simona (Simo) Ciuraru prin inițiativa #vreiosimonă și Laura Bercean prin asociația BertaLand.
Povestea lor a început în 2021, cu 400 de carduri care au colorat brazii de Crăciun din cartierele Brașovului. Din februarie 2022 îți pun #gândbun în fiecare zi pe Facebook și pe Instagram.
În 2022, în 8 octombrie (de ziua Simonei), pe scaunele autobuzelor RATBv au ajuns pentru prima oară 1.000 de gânduri bune, scrise cu drag.
Iar povestea s-a repetat anul trecut, tot cu 1.000 de gânduri bune.

O nouă surpriză plăcută | MyTex.ro
O nouă surpriză plăcută pentru călătorii RATBv 15


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button