Expres

Viitorul umanității, umanitatea viitorului

Viitorul umanității, umanitatea viitorului

Tradiționalul festival dedicat literaturii Science Fiction și Fantasy și pasionaților genului, care are loc la Brașov sub titulatura AntareSFest a început ieri după-amiază la Biblioteca Județeană „George Barițiu” și se va încheia duminică.
Tema ediţiei cu numărul 8 este „Viitorul umanităţii, umanitatea viitorului”.
Organizatorii au pregătit un program în cadrul căruia vor fi abordate subiecte de actualitate care pot marca viitorul umanităţii: conflictele militare în desfăşurare, redesenarea spaţiilor geopolitice etc., precum şi subiecte care ţin de umanitatea unui viitor în care inteligenţa artificială va fi din ce în ce mai prezentă şi mai intruzivă în viaţa noastră de zi cu zi.
Un eveniment în cadrul AntareSFest va fi lansarea romanului „Ultimul dictator”, primul volum al trilogiei „Societatea Planetară”, scris de George Dumitriu. O carte în care veți putea găsi posibile răspunsuri la întrebări actuale: Cum ar putea arăta omenirea peste jumătate de secol? Vor mai exista partide politice? Ce fel de haine se vor folosi? Cum vor călători oamenii? Ce se va întâmpla cu Inteligența Artificială?
Lansarea va avea loc sâmbătă, 5 octombrie, ora 18:30, la sala de lectură a Bibliotecii Județene.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button