Lifestyle

Rapper-ul Eminem va deveni bunic

Rapper-ul Eminem va deveni bunic.

Artistul în vârstă de 51 de ani a anunţat prin intermediul videoclipului de la noul său single, Temporary, că urmează să devină bunic în 2025, informează revista Variety.
Acest single, inclus pe cel mai recent album al starului american, „The Death of Slim Shady (Coup De Grace)”, este dedicat fiicei sale Hailie Jade, care îi face o surpriză tatălui ei la finalul clipului, oferindu-i un tricou pe care scrie „Grandpa” („Bunic”) şi pe care este imprimat numărul 1, precum şi o fotografie cu ecografia ei cu ultrasunete.

Videoclipul prezintă imagini cu Eminem şi Hailie de-a lungul anilor, inclusiv fotografii de la nunta ei din mai 2024. Cântărețul îşi stăpâneşte cu greu lacrimile atunci când o vede pentru prima dată pe Hailie în rochia ei albă de mireasă şi dansează cu ea în timp ce sunt priviţi de participanţii la ceremonie.

Hailie şi-a anunţat sarcina pe Instagram, publicând fotografii în care apare alături de soţul ei, însoţite de mesajul „Mamă şi tată în 2025″. Ea l-a cunoscut pe soţul său, Evan McClintock, la o reuniune organizată în cadrul Universităţii de Stat din Michigan în anul 2016.

Eminem a fost căsătorit de două ori cu Kimberly Anne Scott, în perioadele 1999-2001 şi ianuarie 2006 – decembrie 2006. Starul american are trei copii: Hailie – născută în 1995 şi care este singurul său copil biologic -, Alaina Marie – o fiică adoptată şi a cărei mamă biologică este fosta sa cumnată – şi Stevie Laine – un fiu adoptat şi care a fost născut de fosta lui soţie în urma unei aventuri.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button