Expres

Ciocolata Dubai este la mare căutare în Brașov / Se dă pe sub mână / „Cine face sarmale Dubai, că mintenaș vine Crăciunul”

Ciocolata Dubai este la mare căutare în Brașov.

Nebunia cu Ciocolata Dubai a cuprins și Brașovul, dar nu numai – Detalii, AICI și AICI. Ciocolatierul Dorian Lungu este unul care prepară produsul la firma sa, Luago. Preţul ciocolatei Dubai porneşte la Brașov de la 20 de lei şi poate ajunge până la 200 de lei, în funcţie de gramaj și de modul în care a fost realizată, conform Radio România Brașov.

Ciocolata Dubai este la mare căutare în Brașov

„Astăzi simt că este perioada mea de glorie! Pentru că am acces la ciocolata Dubai by Luado. Nu este postare publicitară, dar chiar avem listă de așteptare si se dă pe sub mână. Exact ca în comunism sau chiar mai rău. Cu aproape oricine vorbesc, vrea Dubai… Să nu credeți că nu ne place să facem Dubai. Suntem o comunitate destul de mare azi și suntem foarte atenți la ce vă doriți. Nu suflăm contra vântului și ne bucurăm cum se cuvine că apreciați calitatea pe care o livrăm, fie ea și în Dubai. Tot pentru că suntem într-o comunitate cu care rezonăm, nu profităm ca să punem prețuri crescute pentru că «se cere» sau să scădem calitatea pentru că «merge și așa». Totuși, am niște principii iar noi ne numim Luado”, a declarat Dorian Lungu.

Ciocolata Dubai este la mare căutare în Brașov

El a mai relatat, în spirit de glumă: „Vă rog să îmi spuneți cine face cozonac Dubai, amandină Dubai, găluște cu prune Dubai, gelato Dubai, eventual sarmale Dubai. Să mă înscriu din timp, că mintenaș vine Crăciunul…”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Andrei Gheorghe
3 ore în urmă

și dacă nu este căutată, acum ca ne ați zis poate devine și mai căutată. cerc cu R în el. 🙂

Back to top button