Expres

Poliția Animalelor Brașov a dat amenzi de peste 50.000 de lei și a întocmit 128 de dosare penale celor care nu și-au ocrotit prietenii necuvântători

Poliția Animalelor Brașov a dat amenzi de peste 50.000 de lei și a întocmit 128 de dosare penale, anul acesta.

Polițiștii de la Biroul pentru Protecția Animalelor Brașov au înregistrat 190 de sesizări din partea cetățenilor, anul acesta,  cazuri în care au intervenit pentru salvarea animalelor, iar 17 dintre acestea, care se aflau în situații de pericol, au fost plasate în adăposturi speciale, unde beneficiază de grijă și atenția cuvenită. Totodată, în urma verificărilor efectuate, de la începutul anului, până în prezent, au fost aplicate 540 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 50.500 lei, iar în cazul infracțiunilor constatate, au fost întocmite 128 de dosare penale.

Prin aceste acțiuni, Biroul pentru Protecția Animalelor Brașov contribuie la crearea unei societăți responsabile și la conștientizare în ce ceea ce privește drepturile animalelor.

Datele au fost făcute publice azi, cu ocazia Zilei Mondiale a Animalelor.
Poliția Brașov vă îndeamnă să celebrați astăzi și în fiecare zi valoarea fiecărei vieți, oferind respect și ocrotire animalelor, partenerii noștri tăcuți în această lume“, a subliniat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
2 ore în urmă

Bine ca un catel sau pisica au mai multe drepturi decat puradeii exploatati zilnic la cersetorie. Sau puradelele vandute pri Pantelimon. De ce nu citim despre astfel de probleme rezolvate? Astea nu dau bine la activitatea politienesca-oengistica? Sau la descremenati,… Citeşte mai mult »

Back to top button