112

Accident pe strada Mihail Kogălniceanu din Brașov! Mai multe autoturisme, unele parcate, au fost avariate

Accident, astăzi, pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Brașov!

„Accident rutier între două autoturisme în municipiul Brașov ( b-dul M Kogalniceanu).
În urma acidentului unul dintre autoturisme s-a răsturnat și au mai fost avariate alte șase autoturisme parcate.
La fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD si o autospecială de stingere.

Cele patru persoane aflate în cele doua autoturisme, printre care și un minor, au fost evaluate medical și au refuzat transportul la
spital.
Totodată, s-au asigurat măsurile de prevenire si stingere a incendilor (PSI) la fața locului”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, lt. col. Ciprian Sfreja.

„Traficul rutier se desfășoară îngreunat la acest moment pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Brașov, ca urmare a unui accident rutier care a avut loc cu puțin timp în urmă. Un autoturism s-a răsturnat, iar din dinamică alte șase autovehicule parcate au fost avariate.
În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale (avarii), iar polițiștii intervin pentru asigurarea zonei și protocolarea incidentului, urmând ca circulația să fie reluată în integralitate după îndepărtarea vehiculelor avariate.
De asemenea, cauza producerii va fi stabilită după finalizarea cercetărilor”, a informat și purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
3 ore în urmă

Ma mir ca in zona aia sunt accidente.

Back to top button