Lifestyle

Radu Vâlcan, fotografie de pe patul la spital: „Este o reclamă, o reclamă la prevenție”

Prezentatorul TV Radu Vâlcan a postat pe paginile de socializare o imagine de pe patul de spital. Soțul Adelei Popescu, în vârstă de 47 de ani, a apelat la specialiști pentru un control. Recent, prezentatorul de la Insula Iubirii a postat pe rețelele de socializare o poză cu el pe patul de spital, cu branula în mână. Nu a fost vorba despre o urgență medicală, ci despre un control de rutină.

Radu a decis să meargă la spital pentru a face o colonscopie, pentru a se asigura că nu are cancer colorectal. Prezentatorul TV nu avea simptome și a declarat că totul este în regulă. Cu toate acestea, Radu a recunoscut că a făcut acest pas după mult timp, fiindu-i teamă de un rezultat pozitiv.

„Sunt bine, totul perfect! Zilele trecute am solicitat o colonoscopie. Preventiv, de siguranță, fără niciun simptom care să o recomande. O metodă de screening, extrem de eficientă pentru depistarea cancerului colorectal, și nu numai. În mod normal, sincer, n-aș vorbi despre asta, public. Să recunoaștem, nu este un subiect tocmai confortabil. Procedura durează cât ai visa, sub anestezie, trei melodii Coldplay, consecutiv. Fară durere, ca un somn de prânz, de care toți avem nevoie.

De ce am dorit să fac asta? Pentru că se recomadă după vârsta de 45 ani. În curând fac 48. Pentru că, deja, prea multe vieți se duc din cauza asta. Pentru că este frică, pentru că se amână. Din frică. Și eu, la fel, am tot amânat-o. De frică. Dar, mi-am dat seama că trebuie s-o fac. Pentru că am o responsabilitate, pentru că am o familie care nu trebuie să sufere din cauza indiferenței mele. Sănătatea noastră este sănătatea familiilor noastre. Poza asta este o reclamă, o reclamă la prevenție”, a scris Radu Vâlcan în mediul online.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button