Delicte

Bărbat căutat de autoritățile din Ungaria, depistat de polițiștii brașoveni, în timpul unui control rutier

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Zărnești, jud. Brașov, au depistat un bărbat pe numele căruia autoritățile din Ungaria au emis un mandat european de arestare.
„La data de 01 octombrie a.c., în jurul orei 15:30, în timp ce efectuau activități pentru asigurarea ordinii și siguranței publice, în cadrul unui control efectuat în trafic, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Zărnești au identificat un bărbat, de 42 de ani, pe numele căruia autoritățile din Ungaria au emis un mandat european de arestare.

În continuare, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au dispus măsura reținerii și introducerii bărbatului în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov, urmând a fi prezentat instanței de judecată în vederea finalizării procedurilor”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button