Delicte

Hoți observați de polițiștii de la Secția 2 Brașov, la scurt timp după o spargere

Hoți observați de polițiștii de la Secția 2 Brașov, la scurt timp după o spargere…

Agenții din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov – Secţia 2 Poliţie efectuează acte de cercetare penală, cu doi suspecți în stare de arest preventiv.
„La data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 10.00 dimineaţa, echipajul de siguranţă publică şi patrulare din cadrul Secţiei 2 Poliţie a surprins un grup de patru persoane, la scurt timp după ce acestea ar fi sustras mai multe bunuri metalice dintr-un imobil, situat în municipiul Braşov.

Astfel, în urma prinderii în flagrant delict a persoanelor, acestea au fost conduse la sediul unităţii de poliţie, unde cercetările au arătat că cei implicaţi ar fi pătruns fără drept în curtea imobilului nelocuit, apoi în locuinţă, de unde ar fi sustras mai multe bunuri utilizate la instalaţii, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 25.000 de lei, pe care poliţiştii l-au recuperat în întregime, iar bunurile astfel indentificate au fost predate de către poliţiştii persoanei vătămate”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar în baza materialului probator, faţă de două persoane, de 26 şi 27 de ani, a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore şi introducerea lor în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Braşov.

Ulterior acestei măsuri, procurorul de caz a formulat cererea de arestare preventivă pe numele celor reţinuţi, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi a admis propunerea, astfel că a emis mandate de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.    
Persoanele cercetate beneficiază de prezumția de nevinovăție.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Remus
1 zi în urmă

Ce rahat de știre! Faptul ca nu se dau poze cu fețele tâlharilor îl înțelegem, politically correct spune că nu trebuie stirbita imaginea lor, dar nici măcar de unde sunt hoții nu ni se poate preciza? Bine ca ni s-a… Citeşte mai mult »

Back to top button