Delicte

Bărbat reținut pentru că și-ar fi hărțuit fosta iubită

Bărbat reținut pentru că și-ar fi hărțuit fosta iubită

Un bărbat de 57 de ani a fost reținut de polițiștii din județul Argeș pe motiv că și-a hărțuit fosta iubită. Bărbatul, originar din judeţul Satu Mare, a fost reţinut de către poliţiştii argeşeni fiind suspectat că, timp de mai multe zile, şi-a urmărit fosta iubită, i-a transmis insistent mesaje, i-a supravegheat casa, precum şi locurile pe care aceasta le frecventa, provocându-i femeii o stare de temere.
Din cercetări s-a stabilit că bărbatul în cauză ar fi apelat telefonic o femeie, în mod repetat, la intervale de timp relativ scurte, cu o frecvenţă cel puţin zilnică, însoţite sau urmate de mesaje, provocându-i acesteia o reală stare de temere şi alarmare. Totodată, bărbatul în cauză ar fi urmărit-o pe persoana vătămată, în mod repetat, fără drept şi fără un interes legitim, supraveghind zona locuinţei, locurile frecventate şi locul de muncă, împrejurare în care, în data de 30 septembrie a.c., cel în cauză a fost depistat de poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr, pe raza aceleiaşi localităţi”, transmite, marţi, Poliţia judeţeană Argeş.
Surse judiciare au precizat pentru News.ro că suspectul a avut o relaţie cu femeia care l-a reclamat. Cei doi au lucrat la o companie, într-un alt judeţ. Când femeia s-a întors acasă, în Argeş, bărbatul nu a acceptat că relaţia cu ea s-a terminat şi a început să o hărţuiască.

Aceleaşi surse au precizat că sătmăreanul a mai fost cercetat pentru infracţiuni la regimul rutier. După depistare, bărbatul a fost condus la sediul poliţiei, pentru cercetări. El va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button