Timp liber

Trei zile de artă în Brașov

Trei zile de artă în Brașov

Cea de-a 18-a ediție a evenimentului Noaptea Albă a Galeriilor va avea loc la Brașov în perioada 4-6 octombrie 2024. Evenimentul dedicat culturii contemporane se va desfășura pe parcursul a trei seri consecutive, oferind publicului iubitor de artă mai mult timp la dispoziție pentru a vizita cele 17 spații culturale din orașul nostru.
Sub coordonarea Asociației Culturale KunSTadt, NAG Brașov promite o surpriză continuă în ceea ce privește diversitatea formelor și tehnicilor artistice prezentate: de la pictură, ceramică și fotografie, până la arte digitale și design. Publicul va avea acces în locații consacrate, precum Galeria 9, Centrul Cultural Apollonia, Tipografia, Centrul Cultural Reduta, Muzeul de Artă Brașov sau Turnul Artelor, dar și în spații emergente, precum SEWA Experiences, Abeceram sau Blank Space.
Ne bucurăm să găzduim o nouă ediție ce se anunță plină de savoare vizuală și sperăm ca evenimentul să fie o adevărată sărbătoare a artei pentru iubitorii de cultură din Brașov”, Mara Oprișiu – președinte, Asociația KunSTadt.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button