Lifestyle

Amna, după dezamăgirile în dragoste: „Asta este boala secolului, de a juca la două capete”

La cinci ani de când s-a despărțit de tatăl băiețelului ei, Amna este singură. Artista în vârstă de 40 de ani a anunțat în anul 2019 că a divorțat de Cristi Mușat, cu care are un băiețel, care a împlinit 10 ani. Cântăreața a declarat cum trebuie să fie bărbatul care să îi cucerească inima. Interpreta a dezvăluit cum ar trebui să fie acesta. Invitată la Fresh by Unica, Amna a vorbit, printre multe altele, despre ce așteptări are de la o relație.

„Mie mi se pare că oamenii joacă la două capete. Foarte mult. Eu nu înțeleg. Ce îmi doresc? Claritate îmi doresc. Îmi doresc un om sănătos, psihic și fizic, liber sufletește, fără ascunzișuri. Din păcate pentru mine, am un al șaselea simț. Aflu lucruri pe care nu îmi doresc să le aflu. Și observ că asta este boala secolului, de a juca la două capete. N-am cum să pierd vremea cu așa ceva.

Eu consider că sunt un întreg. Dacă vrei să fii cu mine, hai să punem cărțile pe față și să fim cum trebuie să fie doi oameni normali, maturi, asumați. Nu cred că mă interesează. Sunt niște jocuri care mă îngrozesc, efectiv. Nu-mi dau seama ce se întâmplă cu omenirea. Azi așa, mâine așa. Nu mai este stabilitate și se joacă foarte mult la două capete. Se trăiește foarte mult în compromis. Iar eu nu pot. Dacă aveți o rețetă, vă rog, scrieți-mi în privat”, a spus Amna, la Fresh by Unica.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button