Delicte

Avocat reținut pentru tentativă de omor

Avocat reținut pentru tentativă de omor

Avocatul ieşean Dinu Şerban (52 de ani) a fost reţinut luni pentru tentativă de omor, fiind acuzat că şi-a lovit cu sălbăticie fosta iubită. Incidentul s-a petrecut în urmă cu două săptămâni într-un hotel din centrul orașului Iaşi, potrivit IPJ Iași. Femeia este stabilită în străinătate şi venise în țară pentru a-şi vizita familia, scrie Mediafax.
Mama victimei a transmis că fiica sa ar fi fost lovită de către bărbat în camera de hotel unde aceasta se cazase. Femeia ar fi refuzat să întreţină relaţii sexuale cu fostul iubit.

Potrivit procurorilor, victima a fost bătută cu pumnii și picioarele peste față. Cu greu femeia (34 de ani) a reușit să fugă din cameră şi a cerut ajutorul celor de la recepţia hotelului. În scurtă vreme, o ambulanţă a dus-o la spital, unde victima a primit îngrijiri medicale. Între timp a fost externată şi a plecat în Franţa, unde locuieşte. Cei care au alertat Poliția au fost angajaţii hotelului, speriaţi de ţipetele femeii.

Avocatul Dinu Şerban a fost reţinut de procurori pentru 24 de ore, pentru infracţiunea de tentativă de omor. El urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În această vară, bărbatul a primit o condamnare în prima instanță pentru o altă acuzație de tentativă de omor, după ce și-a atacat un vecin cu care se certase pentru un loc de parcare. Pedeapsa de 5 ani și trei luni de închisoare nu este definitivă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button