Sport

Kids Tâmpa Brașov – nr. 1 la judo

Kids Tâmpa Brașov – nr. 1 la judo.

Kids Tâmpa Brașov s-a întors de la Campionatele Naționale de judo, desfășurate la Cluj-Napoca, cu două medalii de aur, una de argint și una de broz, precum și cu locul 1 în clasamentul cluburilor. 

Sportivii pregătiți de Vasile Blendica și Simion Toplician s-au remarcat la Campionatele Naționale Ne-Waza U14 și U16 cu patru clasări pe podium și cu prima poziție în clasamentul cluburilor, din 130 de organizații sportive participante. 

Kids Tâmpa Brașov – nr. 1 la judo

Într-o competiție care a reunit la start 600 de sportivi, de la Kids Tâmpa, Ianis Echim și Alexandru Ghiran au devenit campioni naționali, în vreme ce la fete Carla Man este noua vicecampioană națională. De asememea, Andrei Băilă s-a clasat pe treapta a treia a podiumului. 

Peste două săptămâni, sportivii de la Kids Tâmpa se vor deplasa la Campionatele Naționale U18, care se vor desfășura la Sibiu. 

De curând, și sportivii mai mici de la secția de judo au adus clubului brașovean opt medalii, dintre care una de aur, două de argint și cinci de bronz, obținute la Naționalele U13 și U15 de la Pitești și de la Cupa Temerarul care s-a desfășurat la Sibiu. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button