Politic

Diana Șoșoacă, declarații șoc despre bărbați cu pătrățele și servicii / Cine i-a trimis mesaje de dragoste

Diana Șoșoacă se află în febra campaniei electorale, europarlamentara candidând și la funcția de președinte al României.

Așa cum a relatat într-un dialog spumos cu jurnaliștii de la BZI Live, Diana Șoșoacă este foarte atentă la modul cum ar acționa serviciile secrete din țară în această perioadă, pentru a nu se… compromite: „Fiți atenți aici: ăștia plantează gagici tuturor celor care sunt candidați. Stați să vedeți ce-o să-mi facă mie. Zic: dacă nu vă veți trezi în jurul meu cu tot felul de namile din astea bine făcute, să-mi ziceți mie cuțu! Și dacă, în paralel cu ăștia, n-o să înceapă fostul meu soț să-mi scrie mesaje de dragoste și de împăcare, să nu-mi ziceți mie cuțu”.

Diana Șoșoacă: „Eu n-am nevoie de bărbați”

Și așa s-a întâmplat. Dar, Diana Șoșoacă le-a transmis curtezanilor, potrivit sursei citate: „Băieți, vă rog frumos să le ziceți serviciilor secrete că eu n-am nevoie de bărbați. Hai, sunt mai bărbată decât voi toți, cărați-vă de aici, lucrați-vă bustul unde vreți voi, faceți-vă câte pătrățele vreți voi pe burtă și plecați de aici că nu merge”.

Șefa S.O.S. România și-a îndreptat, apoi, tirul verbal înspre fostul ei soț, Silvestru Șoșoacă, povestind: „Când ajung seara acasă, mesaj de la fostul soț – cât de mult m-a iubit, cât de mult mă iubește. Pe bune?! Și cu filmări video de la nunta lui frate-miu, de la nu știu ce nuntă… cât am luptat și am fost, ce-am făcut. Pe bune?! Tu nu te-ai gândit când te-au luat serviciile și te-au pus să faci mizeria aia împotriva mea și a mamei mele?!“.

„Nu accept să-și bată joc serviciile secrete: vă zic de acum, dacă mai îmi trimiteți hândrălăi din ăia, vi-i bat! Puneți-i la muncă, că de-aia au pătrățelele alea pe burtă. La muncă! Hai, la scos mâlul din casele oamenilor, nu la agățat femei în politica românească. Marș!”, a concluzionat Diana Șoșoacă în dialogul avut cu ziariștii ieșeni.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button