Delicte

Medic arestat pentru luare de mită

Medic arestat pentru luare de mită

O doctoriţă de 52 de ani din Sibiu, fost manager a două spitale publice, a fost arestată preventiv pentru că lua bani de la pacienţi ca să-i îngrijească. Doar în ultimele două luni ar fi primit de cel puţin 13 ori atenţii de la bolnavi ori rudele lor. Sumele ar fi variat între 100 şi 200 de lei. Pe reţelele de socializare, medicul cardiolog îşi expunea vacanţele în ţări exotice, hainele şi accesoriile de mii de euro. Decizia a fost luată, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de către magistraţii Tribunalului Sibiu, transmite News.ro.

Din probatoriul administrat până în prezent rezultă că, în perioada iunie-august 2024, inculpata, în calitate de medic în cadrul Spitalului General C.F. Sibiu, a primit bani şi bunuri cu titlu de mită, din partea pacienţilor sau aparţinătorilor acestora, atât pentru facilitarea accesului la servicii medicale, dar şi ulterior îndeplinirii acestor servicii“, a arătat sursa citată.

Tribunalul Sibiu a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button