Politic

George Scripcaru a făcut-o praf pe directoarea de la RIAL Brașov: „Stăpână de sclavi” / Vizat și Allen Coliban

George Scripcaru a prezentat pe pagina sa de Facebook un filmuleț având-o în prim-plan pe directooarea de la RIAL Brașov, Elena Buga. „Auziți și vă cruciți!”, a precizat primarul ales al Brașovului la alegerile din 9 iunie – Fimulețul – AICI.

George Scripcaru: Oamenii sunt umiliți, concediați de câte ori are ea chef

„Individa care se aude în această înregistrare este Elena Buga, instalată de Allen Coliban directoare la RIAL și, mai nou, candidată USR la un post de parlamentar. Această formă de viață cu atitudine de stăpână de sclavi este plătită din banii noștri să calce în picioare oameni nevinovați, angajați ai RIAL care încearcă să câștige o pâine onestă. Oamenii sunt umiliți, concediați de câte ori are ea chef, lăsați pe drumuri fără venituri, târâți prin instanțe de judecată, obligați să-și angajeze avocați și nevoiți să aștepte luni bune deciziile favorabile ale judecătorilor, după care o iau de la capăt. Ascultați câtă aroganță emană când se laudă că dă afară pe cine vrea ea și nu i se întâmplă nimic! Auziți ce miserupism afișează la finalul înregistrării, când i se atrage atenția că face un abuz!”, a relatat George Scripcaru.

George Scripcaru: Credeți că trebuie să tolerăm așa ceva?”

El a punctat în continuare: „Înregistrarea aceasta uluitoare vine în contextul în care pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local de săptămâna viitoare există 11 proiecte de HCL pentru achiziția de servicii juridice de consultanță, asistență și reprezentare pentru litigiile RIAL. Așadar, Coliban cere Consiliului Local să-i plătească cu sute de mii de lei din bani publici pe avocații scumpi ai USR pentru procesele generate în mod intenționat de pupila lui de la RIAL! La cheltuielile cu avocații se adaugă sumele compensatorii și daunele pe care toți angajații care au câștig de cauză în litigii de muncă le primesc și care vin tot de la noi, că doar nu aduc Buga și Coliban bani de acasă. Și, cu toate astea, stăpâna de sclavi chiar nu pățește nimic? Credeți că trebuie să tolerăm așa ceva?”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
6 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Român
3 ore în urmă

Băi fraiere FSN ist,astea sunt instituțiile corupte și incompetente de pe vremea mandatelor tale,ciocul mic că ești cel mai praf primar din Romania,tot ce e prost în orașul ăsta este datorita ție! Nu ești capabil de nimic bun , nerușinatule,vezi… Citeşte mai mult »

Român
3 ore în urmă

Cât a fost șpaga ,tovarășu,pentru fiecare bloc /cartier construit?! Ia zii!

Tempo
3 ore în urmă

Bai hahalera cu trei clase, limbajul asta poate iti tine cu sugacii care iti ling dosul, sau cu jurnalistii ce te servesc, ai mytex de exemplu. Coliban iti preda un oras mai pus la punct, mai curat si mai sigur,… Citeşte mai mult »

Român
Răspunde la  Tempo
3 ore în urmă

A lăsat Centrul istoric sa cadă ,in schimb a dat autorizații pentru clădiri care nu respectă nici latura estetica nici cea de infrastructură pietonala și stradală.
Construcții de rahat,exact ca mandatele lui.

Florin
2 ore în urmă

Va doare ca vi s-au descoperit toate furtisagurile facute cu ajutorul RIAL inainte de venirea lui Coliban si ptr care trebuia sa faceti ani grei de puscarie. Mno, impostura, analfabetismul si tupeul gastii pedeliste infractional organizate de la Brasov nu… Citeşte mai mult »

Român
Răspunde la  Florin
57 minute în urmă

Corect!!

Back to top button