Expres

Ce puteți face de Ziua Mondială a Inimii, pentru copiii din Brașov

Ce puteți face de Ziua Mondială a Inimii, pentru copiii din Brașov

De Ziua Mondială a Inimii, brașovenii sunt invitați în Parcul Nicolae Titulescu să participe la crosul caritabil {ÎMPREUNĂ} pentru inimi. Duminică, pe 29 septembrie, începând cu ora 11:00.
Înscrierile se fac pe site.
Evenimentul își propune să încurajeze activitatea fizică și adoptarea unui stil de viață activ în rândul brașovenilor, iar toate sumele donate vor fi folosite pentru sprijinirea copiilor cu boli cardiace internați la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii din Brașov.
Alergătorii pot alege unul dintre traseele de 500 m (copii), 2,5 km sau 7 km, în funcție de vârstă și condiție fizică, iar efortul le va fi răsplătit printr-o medalie și o diplomă de participare.
Evenimentul face parte din campania {ÎMPREUNĂ} pentru oameni, organizată de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, Asociația Studențească AMiCUS Brașov și Transylvania International School, în colaborare cu Primăria Municipiului Brașov, Consiliul Județean, Instituția Prefectului – Județul Brașov, Direcția Administrare Infrastructură Sportivă Brașov și Direcția de Asistență Socială Brașov.
Pe lângă donațiile individuale, proiectul beneficiază de sprijinul financiar al sponsorilor: Maurer Imobiliare, Kasper Development, Remax Evolution și Ropharma.
Vino să alergăm {ÎMPREUNĂ} pentru inimi!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button