mytex

Brașovean prins drogat la volan, în Poiana Brașov

Un brașovean a fost prins șofând drogat, prin Poiana Brașov. Polițiștii au întocmit dosar penal.

„La data de 23 septembrie a.c., în cadrul unei acţiuni pe care polițiștii au organizat-o pentru identificarea conducătorilor auto aflaţi sub influenţa lcoolului sau a produselor psihoactive, au oprit un autovehicul, condus pe strada Poiana Ruia din staţiune. După oprire, în timpul verificării legalității documentelor, polițiștii au observat că bărbatul, de 40 de ani, domiciliat în municipiul Brașov, prezenta indicii că s-ar afla sub influența substanțelor psihoactive, astfel că a fost testat cu aparatul din dotare, iar rezultatul a indicat prezența în organism a uneia dintre aceste substanțe.

Pentru că testul nu constituie probă în cadrul procesului penal, persoana în cauză a fost condusă la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, iar în urma analizei acestora, de către Institutul de Medicină Legală, prin buletinul de analiză toxicologică emis ulterior, s-a stabilit o reacție pozitivă la substanța identificată inițial”, a informat Poliția Județeană Brașov.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button