Expres

Căsuțe noi pentru Târgul de Crăciun de la Brașov / Când va avea loc deschiderea oficială și aprinderea iluminatului festiv

Căsuțe noi pentru Târgul de Crăciun de la Brașov.

Pentru ediția din acest an a Târgului de Crăciun din Piața Sfatului, Primăria Brașov a cumpărat căsuțe noi în care vor fi comercializate produsele alimentare, băuturile și produsele meșteșugărești. Acestea au fost deja recepționate de Serviciul Administrare Piețe.

Căsuțe noi pentru Târgul de Crăciun de la Brașov

„De săptămâna viitoare începe livrarea lor. Vom avea în Piața Sfatului 35 de căsuțe mici destinate meșteșugarilor, producătorilor și vânzătorilor de băuturi, iar 10 căsuțe vor fi duble și au ca destinație zona de food, unde se prepară mâncare caldă la fața locului. Suntem în ultimele discuții cu cei de la ISU pentru planul de amplasament din Piața Sfatului. Sperăm ca săptămâna viitoare deja să lansăm invitația celor care vor să participe la Târgul de Crăciun să-și depună documentele necesare”, a declarat Sorin Toarcea, potrivit Radio România Brașov.

Costul unei căsuțe a fost, în medie, de 38.000 de lei. Pe lângă cele 45 de căsuțe ce vor fi amplasate în Piața Sfatului, Municipalitatea vrea să mai pună alte 10 căsuțe în diferite zone din oraș.

Deschiderea Târgului de Crăciun și aprinderea iluminatului festiv ar putea avea loc la finalul lunii noiembrie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button