Sport

Visul Danei Haralambie

Visul Danei Haralambie.

Dana Haralambie a avut rezultate bune la etapele de Grand Prix de sărituri cu schiurile desfășurate în weekend la Râșnov.

Chestionată de Orangesport cu privire la ce-i lipsește pentru a realiza o mare performanță, sportiva născută la Săcele – Brașov și legitimată la CS Dinamo a declarat: „Încă nu ştim ce ne lipseşte, suntem în căutare. Aş putea spune că nu ne lipseşte mare lucru; sunt acolo, sunt în top 30 constant, am prins şi top 10, pregătirea o facem mai mult afară, nu este un lucru chiar atât de rău”.

Dana Haralambie a relatat că vrea să-și continue activitatea competițională cât se poate de mult: „Cât pot, cât mă ajută organismul. Sper să ajung unde îmi doresc şi atunci poate voi fi împlinită. Vreau să ocup o poziție pe podium la o întrecere de top”.

Visul Danei Haralambie

În ceea ce privește diferențele dintre România și țările cu tradiție în lumea săriturilor cu schiurile, Dana Haralambie a afirmat: „Aş putea spune că este o  diferenţă destul de mare. Austria, Germania, Slovenia, de pildă, au o infrastructură pentru sporturile de iarnă mult mai bine dezvoltată, se investeşte mult mai mult, însă noi suntem mulţumiţi cu ce avem. Avem o bază sportivă (cea de pe Valea Cărbunării – n.r.), prima din România, este de talie mondială, s-a investit foarte mult, iar pentru noi este în regulă, cel puţin deocamdată”.

Dana Haralambie a menționat – pentru sursa citată – și despre banii obținuți la sărituri cu schiurile: „Se câştigă dacă ai rezultate bune, dacă ajungi să câştigi Cupa Mondială constant. Este o sumă destul de substanţială. Eu trăiesc numai din schi, nu fac altceva pe lângă, ne ia tot timpul. Momentan, suntem la club şi Comitetul Olimpic ne poate susţine. Dar, pentru a face un astfel de sport, nu este deloc lesne din punct de vedere financiar. Costă mult…”.



Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button